pixel
6 huhtikuun, 2023 Hanna Koski

HR-asiantuntija Hanna on ylpeä saadessaan olla osana Eleniumin kasvutarinaa

Moikka, olen Hanna ja innoissani, kun pääsen kertomaan työstäni HR-asiantuntijana IT-alan yrityksessä ja siitä, miksi Elenium on ollut minulle innostava työpaikka. 

Työni sisältää monipuolisia tehtäviä, kuten työsuhdeasioiden hoitamista, rekrytointia, työkulttuurin luomista ja tapahtumien järjestämistä sekä sisällöntuotantoa ja työnantajamielikuvan kehittämistä. Olen aina ollut ihmisten kanssa työskentelystä kiinnostunut, joka onkin ohjannut työuraani aina. Minulle on tärkeää päästä työskentelemään yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa auttaen heitä menestymään. Ongelmien ratkaisu ja asioiden kehittäminen tuo merkityksellisyyttä työhöni ja motivoi minua.

Eleniumilla pidetään huolta henkilöstön hyvinvoinnista ja ollaan aidosti kiinnostuneita ihmisten viihtymisestä. Minusta tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja, kuten koulutusmahdollisuuksia, lounas- ja virike-etuja sekä erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia. Itselleni suurta arvoa tuovat laaja työterveys sekä hammashoito. Palkan lisäksi edut ovat monelle tärkeitä mietittäessä esimerkiksi työpaikan vaihtoa.

Yksi jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttava asia on se, että täällä ihan oikeasti olen päässyt erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan – vapaat on vapaita eikä minun odoteta työskentelevän silloin! Ei ole muuten hr-alan ihmisille aina niin itsestään selvää tämä!

Totta puhuen, IT-alan rekrytointien tekeminen voi olla haastavaa ja kilpailu on alalla kovaa. Meillä Eleniumilla koodareilla on mahdollisuus toimia asiakasprojekteissa tai oman tuotteen kehitystiimissä, yhteiskunnallisesti merkityksellisten kehityshankkeiden parissa. Kun yrityksen arvoihin kuuluu myös se, että välitämme asiakkaasta, kollegoista ja itsestämme, ovat asiantuntijat meistä kiinnostuneita ja tämä helpottaa työtäni. Minä ja meidän tiimimme teemme työtä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa, jotta hommat hoituvat ja naurua toimistolla riittää. On erittäin palkitsevaa löytää oikeat ihmiset välittävään, sitoutuneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme!

Elenium on ketterä organisaatio, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehitykseen ja toimintatapoihin.

Meillä jokaisella on ääni, joka kuullaan ja mielipiteet otetaan huomioon. Koen, että Eleniumilla arvostetaan jokaista omana itsenään, eikä kenenkään tarvitse esittää jotain muuta kuin mitä on – ja tätä fiilistä koitan omalta osaltani välittää ja tuoda mukanani kaikkiin kohtaamisiin.

Olen päässyt oppimaan valtavasti Eleniumilla – työni on itsenäistä ja erittäin palkitsevaa. Täällä olen todella päässyt vaikuttamaan asioihin ja kehittämään toimintaa – asioita on mahdollista edistää nyt eikä ensi vuonna. Koko ajan mennään eteenpäin. Pääsen työssäni hyödyntämään vahvuuksiani: positiivista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, kykyä oppia ja sisäistää asioita nopeasti, itseohjautuvuutta sekä monipuolisuutta ja joustavuutta työtavoissani. Tunnen olevani arvostettu ja tärkeä osa Eleniumia. Pääsen kehittämään taitojani ja työskentelemään monipuolisen porukan kanssa, joka on täynnä huikeita ammattilaisia. Olen ylpeä saadessani olla mukana tässä kasvutarinassa.

Tule sinäkin mukaan osaksi Eleniumin tarinaa ja tekemään laadukasta koodia!

Avoimet työpaikat