Java-kehittäjä

  • Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja!
  • Innostava työyhteisö!
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja edut!

Tätä toivomme

Haemme full stack tai -backend painotuksella olevia kokeneita Java-kehittäjiä. Toivomme, että sinulla on hyvä kokemuspohja web-sovellusten kehittämisestä. Teknisemmin ilmaistuna tämä tarkoittaa osaamista seuraavista aiheista: Java, SpringBoot ja relaatiotietokannat. Frontend teknologioista toivomme, että hallitset Angularia tai Reactia. Arvostamme, jos sinulla on osaamista pilviratkaisuista esim. AWS, GCP tai Azure. Teknologioiden lisäksi sinulla on AMK- tai yliopistokoulutus, sujuva suomen ja englanninkielen taito ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Haluat päästä mukaan rakentamaan parempaa työpaikkaa, uusia tuotteita ja arvokkaampaa asiakaskokemusta.

Tätä tarjoamme

Eleniumilla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja usealla mielenkiintoisella toimialalla, joista greentech ja logistiikka ovat keihään kärkemme. Työsi tuloksilla rakennamme yhdessä aidosti kestävämpää yhteiskuntaa. Tarjoamme luonnollisesti kattavat edut, joihin sisältyy mm. kulttuuri- ja lounasetu, hammashoito, puhelinetu ja työsuhdematkalippu. Kun pääset kiinteäksi osaksi yritystämme, tarjoamme mahdollisuuden kasvaa, ottaa lisää vastuuta ja kouluttautua mielenkiintojesi mukaan. Työyhteisömme on tiivis, toisiaan tukeva ja ihmisläheinen. Eleniumilla sinun mielipiteelläsi on merkitystä.

Millaisia töitä pääset tekemään?

Olemme toteuttaneet Eleniumilla mm. web-sovelluksia kuten https://materialport.com. Toteutukset ajetaan usein pilvialustaa hyödyntäen. Ohjelmistointikielistä Java ja Typescript ovat yleisimmin käytettyjä. Rakennamme myös integraatioita järjestelmien välille.

Kiinnostuitko?

Jos työpaikka kasvuyhtiössämme kuulosti mielenkiintoiselta, niin jätä lomakkeen avulla yhteystietosi ja jutellaan paikasta tarkemmin. Voit olla myös yhteydessä suoraan joonas.jokinen@elenium.fi tai henri.haikonen@elenium.fi ja tiedustella tarkempia tietoja

  • Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja!
  • Innostava työyhteisö!
  • Kunnon palkka ja edut!
Contact

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
E204503
OpusCapita Solutions Oy

2021 Copyright Elenium Oy
Contact