Elenium

Meillä olet kuin kotonasi

Olemme Tamperelainen kasvava greentech ja logistiikan alalle fokusoitunut IT-yritys. Työpaikkana olemme koitoisa, jossa työntekeminen on innostavaa. Meillä pääset kehittymään ja tekemään asioita, joilla rakennamme parempaa tulevaisuutta. Suhtaudumme työhön ja tavoitteisiin vakavasti, mutta kaikkeen muuhun pilke silmäkulmassa.

Avoimet työpaikat

Frontend kehittäjä

Meillä olisi haussa web-frontend kehittäjiä, joilla on näkemys, miten saavuttaa upea käyttökokemus.

HAE NYT

Java-kehittäjä

Haemme full stack tai -backend painotuksella olevia kokeneita Java-kehittäjiä.

HAE NYT

Miksi meille töihin?

Kulttuuri

Be-A-Legend: Mistä tässä on oikein kysymys? Uskallamme heittäytyä tilanteeseen, olla oma itsemme ja hoitaa asiat omistautuneesti, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Eleniumilla olemme tiivis työyhteisö, jossa arvostamme jokaisen yksilöllisyyttä ja edistämme innostavaa ilmapiiriä. Järjestämme säännöllisesti harrastustoimintaa omien mielenkiintojemme mukaan.

Kasvaminen

Jokainen Eleniumilainen kasvaa urallaan. Vaikka emme ole suuryritys, pidämme huolen henkilökunnan osaamisesta tarjoamalla monipuolisia koulutusmahdollisuuksia mielenkiintojen mukaan. Uskomme, että jokainen voi kasvaa, kun annamme toisillemme palautetta ja teemme työtä itsemme kehittämiseksi.

Edut

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja kilpailukykyiset edut: Lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, puhelinetu, laajatasoinen työterveys, hammashoito, työsuhdematkalippu ja mahdollisuuden käyttää työaikaa kouluttautumiseen. Voit vaikuttaa itse myös omien työvälineittesi valintaan.

Ei pelkästään projekteja...

Elenium on yhdistelmä tuotetaloa ja projektitaloa. Tämä tarkoittaa, että meillä on mahdollista ottaa vastuuta laaja-alaisesti hyvin monenlaisissa tehtävissä asiakasprojekteista, konsultointiin ja fyysisten ratkaisujen suunnitteluun. Eleniumlaiset tekevät merkityksellistä työtä, jonka tuloksena meidän kaikkien elämä on hieman parempaa.

Lue meistä lisää

Contact

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
E204503
OpusCapita Solutions Oy

2021 Copyright Elenium Oy
Contact