pixel
20 joulukuun, 2022 Hanna Koski

Rauhallista joulua ja merkityksellistä uutta vuotta 2023!

Näin joulun aikaan mielissämme pyörii erityistä lämpöä ja halua muistaa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. 

 

Digitalisaatio on yksi kestävän kehityksen ja kiertotalouden mahdollistaja. Elenium päätti osana kestävää kehitystä luopua tänä jouluna tavaralahjoista ja lahjoittaa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme joulumuistamisiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen.

Merkityksellisyyttä tuodaan tänä jouluna vastuullisten valintojen kautta ja käytämme varat hiilidioksidipäästöjen kompensointiin Wren-palvelun kautta.

Wren on alusta, jonka avulla kompensoimme hiilidioksidipäästöjä rahoittamalla ympäristöprojekteja. Varojen avulla autamme kehittämään innovatiivisia ratkaisuja ympäristöhaasteisiin, puiden istuttamisella autetaan torjumaan ilmastonmuutosta ja parannetaan ilmanlaatua, suojeluprojektien avulla on tarkoitus suojella luonnonympäristöä ja uhanalaisia lajeja ympäri maailmaa. Tukemalla muun muassa näitä hankkeita Wrenin kautta, haluamme ottaa vastuuta ympäristövaikutuksista ja osallistua maailmanlaajuiseen ilmastonmuutoksen torjuntaan.

https://www.wren.co/

Uskomme, että tämä on entistä parempi tapa juhlistaa vuotta 2022 ja katsoa kohti tulevaa. Toivomme, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tukevat päätöstämme.

 

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!