pixel

Ylläpito ja monitorointi

Ylläpito ja monitorointi

Paras tapa hyödyntää olemassa olevia palveluita ja sovelluksia on ylläpitää niitä laadukkaasti. Tämä on yhdistelmä tehokkaita resursseja, kattavaa asiantuntemusta ja omistautumista tekemiseen. Asiantuntevan ylläpito-organisaation luominen itse ei ole kaikissa tilanteissa välttämättä mahdollista tai kannattavaa. 

Kun haluat hyödyntää kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista ja fokusoitua enemmän omaan liiketoimintaasi, ylläpidämme sovelluksiasi, palveluitasi tai IT-infrastruktuuristasi. Palvelutukemme reagoi nopeasti häiriöihin ja ratkaisemme ongelmat tehokkaasti. Teemme myös toimia, joilla pidennämme palvelusi elinkaarta maksamalla pois teknistä velkaa ja toteuttamalla päivitykset ja parannukset. Näin palvelusi pysyvät relevantteina  pidempään. Jatkokehitystyössä käytettävissäsi on laaja kirjo erilaisia asiantuntijoita mm. DevOps, mobiili, UX ja arkkitehtuuri.

Kun haluat hyödyntää kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista ja fokusoitua enemmän omaan liiketoimintaasi, ylläpidämme sovelluksiasi, palveluitasi tai IT-infrastruktuuristasi.

Ota yhteyttä

Kerro lisää tarpeistasi ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste