pixel

Ylläpito ja Monitorointi

Asiantunteva ylläpito lisää sovellusten käyttöikää ja parantaa niistä saatavaa hyötyä. 

Yrityksen liiketoiminnan kannalta on keskeistä, että tuotantokäytössä olevat järjestelmät toimivat moitteettomasti. Ne eivät ainoastaan palvele asiakkaita, vaan myös sujuvoittavat sisäisiä prosesseja ja edistävät tavoitteiden saavuttamista. Järjestelmien laadukas ylläpito varmistaa niiden vakauden, turvallisuuden ja kehittymisen koko elinkaarensa ajan.

Eleniumin kokeneet asiantuntijat apunasi

Kun keskityt omaan liiketoimintaasi, me hoidamme sovellustesi ja palveluidesi ylläpidon.

Kun haluat hyödyntää kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista ja fokusoitua enemmän omaan liiketoimintaasi, ylläpidämme sovelluksiasi, palveluitasi tai Pilvi-infrastruktuuristasi. Palvelutukemme reagoi nopeasti häiriöitilanteisiin ja ratkaisemme ongelmat tehokkaasti. Teemme myös toimia, joilla pidennämme palvelusi elinkaarta poistamalla teknistä velkaa ja toteuttamalla päivitykset ja parannukset. Näin palvelusi pysyvät relevantteina pidempään. 

Kuusi etua, jotka voit saavuttaa tehokkaalla ylläpidolla

Ylläpito ei ole vain tekninen toimenpide, vaan sen avulla voit jalostaa tuotteestasi entistä arvokkaamman, luotettavamman ja käytettävämmän.

Parempi luotettavuus

Päivittäin käytössä olevien järjestelmien on oltava stabiileita. Kun järjestelmä on luotettava, se ei ainoastaan paranna asiakastyytyväisyyttä ja sitouttaa asiakkaita, vaan myös takaa sisäisten prosessien sujuvuuden ilman keskeytyksiä.

Nopeampi reagointi häiriöissä

Valmiudessa oleva ylläpito monitoroi järjestelmää ja reagoi nopeasti häiriötilanteisiin. Tämä tarkoittaa, että mahdolliset ongelmat tunnistetaan ja korjataan nopeammin, mikä vähentää haittavaikutuksia ja minimoi häiriöt.

Pidennetty palvelun elinkaari

Säännöllinen ylläpito ja päivitykset auttavat pitämään palvelusi tai sovelluksesi ajantasaisina ja turvallisina. Tämä puolestaan pidentää niiden elinkaarta, vähentää tarvetta suuriin uudistuksiin ja säästää resursseja pitkällä aikavälillä.

Turvallisuuden parantaminen

Tietoturvauhat ovat jatkuvasti muuttuvia, ja laadukas ylläpito on avain turvallisuuden ylläpitämiseen. Päivittämällä ja valvomalla järjestelmääsi säännöllisesti voit minimoida riskit ja suojella liiketoimintaasi tietovuodoilta ja -hyökkäyksiltä.

Kustannustehokkuus

Suunnittelemme yhdessä tarpeisiisi ja elinkaaren mukaan järkevän ylläpitosuunnitelman, joka on ei ole vain kustannustehokas, mutta pitää myös palvelusi tuottavana, kehittyvänä ja elinvoimaisena pitkään.

Joustavuus

Laaja kirjo asiantuntijoita myös jatkokehitykseen

DevOps, mobiili, UX ja arkkitehtuuri – Löydät monipuolisen osaamisen Eleniumilta.

Jatkokehitystyössä sinulla on käytettävissäsi laaja kirjo erilaisia asiantuntijoita. Olipa kyseessä sitten käyttäjäkokemuksen parantaminen (UX) tai palvelun pilvimigraatio, voit luottaa, että meillä on kaikki tarvittava asiantuntemus ja taito auttaa sinua menestymään.

Parempi ylläpito, parempi tulevaisuus

Laadukkaalla ylläpidolla pidennät palveluidesi elinkaarta ja varmistat niiden jatkuvan merkityksellisyyden.

Sisimmässään ylläpito on huolenpitoa digitaalisesta omaisuudestasi. Se ei ainoastaan varmista, että palvelusi ja sovelluksesi toimivat moitteettomasti, vaan myös mahdollistaa niiden jatkuvan kehittämisen ja parantamisen. Autamme sinua varmistamaan sujuvan arjen ja pidämme sinusta huolta matkalla kohti visiotasi.

Digitalisaatio alkaa tästä, voimmeko tutustua sinuun?

Olemme kiinnostuneita ymmärtämään paremmin yrityksenne tarpeita ja toiveita, jotta voimme tarjota teille parhaiten sopivaa palvelua. Kun kerrot meille ideasi ja mitä haluat saavuttaa, kerromme sinulle mitä sinne pääseminen tarkoittaisi.

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste