pixel

Web-sovellukset

Web-sovellukset ovat ohjelmistoja, joita voit käyttää verkkoselaimen avulla ilman erillisten sovellusten asentamista tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Ne toimivat internetissä ja tarjoavat erilaisia toimintoja ja palveluita, kuten verkkokauppoja, sosiaalisen median alustoja, sähköpostia, pankkipalveluita ja paljon muuta.

Suunnittelemme ja toteutamme merkitykselliset web-sovellukset asiakkaillemme, jotta he voivat kehittyä. Emme keskity vain teknologiaan vaan ymmärrämme liiketoimintasi ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa tukea. 

Web-sovellusten kuusi kulmakiveä

Onnistuneen web-sovelluksen luomiseksi on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Tässä ovat kuusi keskeistä aihepiiriä, jotka muodostavat reseptimme laadukkaaseen web-sovellukseen.

Design

Hyvä design on tärkeä osa jokaista web-sovellusta. Sen pitäisi olla paitsi visuaalisesti houkutteleva, myös intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Olemme erikoistuneet käyttäjäkeskeiseen UX/UI-suunnitteluun. Otamme huomioon loppukäyttäjien tarpeet ja käyttöympäristön, jotta voimme luoda käyttäjäystävällisiä sovelluksia.

Tietoturva

Tietoturva on yleinen huolenaihe kaikissa web-sovelluksissa. Tunnistamme ja arvioimme potentiaaliset uhat ja haavoittuvuudet, jotta voimme kehittää tehokkaita suojatoimenpiteitä. Meillä on kokemusta erilaisista tietoturvaprotokollista ja -standardeista, ja pidämme huolen, että sovellukset ovat ajan tasalla.

Saavutettavuus

Saavutettavuus tarkoittaa sovelluksen suunnittelua ja rakentamista niin, että kaikki ihmiset voivat käyttää sitä. Rakennamme sovelluksen halutessasi WCAG-standardin mukaiseksi, jotta se on käytettävissä kaikille käyttäjille.

Teknologia ja arkkitehtuuri

Meillä on laaja osaaminen ja kokemus useista eri web-teknologioista ja arkkitehtuureista. Tämä antaa meille joustavuuden valita parhaiten projektin tarpeita vastaava teknologia ja suunnitella kestävä, skaalautuva ja ylläpidettävä sovellusarkkitehtuuri.

Data

Hallitsemme tietojen käsittelyn, varastoinnin ja analysoinnin, sekä takaamme tietojen turvallisuuden ja yksityisyyden. Käytämme kehittyneitä tekniikoita ja työkaluja tuottamaan asiakkaillemme arvokasta tietoa heidän liiketoimintaansa.

Laadunvarmistus

Laadunvarmistus on keskeinen osa kaikkea työtämme. Käytämme automaattista testausta ja muita laadunvarmistusmenetelmiä varmistaaksemme, että jokainen toimittamamme sovellus on korkealaatuinen, luotettava ja virheetön. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua.

Luodaan yhdessä palvelukokemus, jota asiakkaasi rakastavat

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua muotoilemaan palvelukonseptin, joka sujuvoittaa toimintaasi ja luo palvelukokemuksen, jota asiakkaasi rakastavat.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä organisaatiosi kanssa. Meille on tärkeää vahva asiantuntijuus, joka mahdollistaa tarpeisiisi sopivan tiimin. Kannustamme rohkeuteen kokeilla eri vaihtoehtoja. Avoimuus ja läpinäkyvyys on kulttuurimme perustana. Se antaa tilaa muutoksille ja joustavalle yhteistyölle. Olemme omistautuneita asiakkaidemme tavoitteille ja missioille, ja teemme merkityksellistä työtä asiakkaidensa menestyksen puolesta.

Näin pääset alkuun

Kaikki lähtee liikkeelle liiketoiminnasta ja siitä mitä haluat saavuttaa. Malli, jolla olemme saavuttaneet hyviä tuloksia, koostuu kolmesta vaiheesta. Tästä huolimatta olemme avoin ja joustava kumppani toimimaan myös sinun projektimallin mukaan.

Kerro ideasi

Aloita kanssamme kertomalla visiostasi. Kuuntelemme tarkasti ideoitasi ja tarpeitasi, jotta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Design

Suunnittelemme yhdessä sovelluksen prototyypin tai UI-mallin. Huomioimme käyttäjäkokemuksen ja tekniset vaatimukset, jotta lopputulos on laadukas ja käyttäjäystävällinen. Luomme projektille budjetin ja toteutussuunnitelman.

Develop

Ammattitaitoinen tiimimme tarttuu suunnitelmaan ja toteuttaa web-sovelluksesi ketterien menetelmien mukaisesti. Käytämme tarpeisiisi sopivimpia teknologioita ja käytäntöjä varmistaaksemme korkealaatuisen lopputuloksen.

Teknologia

Tarjoamme kattavaa tukea ja asiantuntevaa ohjausta koko web-sovelluksen elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaidemme teknisiä kyvykkyyksiä, varmistaa menestyksekäs projektien toteutus ja auttaa heitä kehittymään teknologian saralla. Olemme sitoutuneita tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja ja pitkäaikaista kumppanuutta.

Miten vaiheistamme projektin?

Digitalisaatio alkaa tästä, voimmeko tutustua sinuun?

Olemme kiinnostuneita ymmärtämään paremmin yrityksenne tarpeita ja toiveita, jotta voimme tarjota teille parhaiten sopivaa palvelua. Kun kerrot meille ideasi ja mitä haluat saavuttaa, kerromme sinulle mitä sinne pääseminen tarkoittaisi.

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste