Web-kehitys

Moni asia hoituu nykyään verkossa jonkin digitaalisen palvelun avulla. Järjestelmät ovat myös integroituneet yhä useampaan eri tietolähteeseen, kuten vaikkapa asiakastieto- tai varastonhallintajärjestelmä. Ihmiset ovat tottuneet, että yhä enemmän arkipäiväisiä asioita voi hoitaa verkkoselaimella. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua muotoilemaan palvelukonseptin, joka sujuvoittaa toimintaasi ja luo palvelukokemuksen, jota asiakkaasi rakastavat.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä sekä liiketoimintasi että tietohallintosi kanssa. Otamme suunnittelutyöhön mukaan myös loppukäyttäjät. Näin saavutamme mahdollisimman paljon arvoa ja huolehdimme, että saat käyttöösi teknologiat, pilviratkaisut ja integraatioalustat, joilla saavutat pitkän elinkaaren, matalat kustannukset ja korkean toimintavarmuuden. Verkkopalvelusi näkyvät kauniisti mahdollisimman monella eri päätelaitteella puhelimista työasemiin.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä sekä liiketoimintasi että tietohallintosi kanssa. Otamme suunnittelutyöhön mukaan myös loppukäyttäjät.

Ota yhteyttä

Kerro lisää tarpeistasi ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste