Pilvialustat

Pilvialustat ovat muuttaneet IT-infrastruktuurin hallintaa aiempaa ketterämmäksi. Modernit pilvialustat sisältävät helposti hyödynnettäviä valmisratkaisuja erilaisiin tilanteisiin,  mm. ajoympäristöt, tietokannat, big data, machine learning ja DevOps. Pilvialustojen avulla palvelusi ylläpito ja kehittäminen on vaivattomampaa ja ne ovat vikasietoisempia.

Teemme pilvimigraatioita olemassa olevista järjestelmistäsi, mikä pitkällä aikajänteellä tuo juostavuutta ja kustannussäästöjä nykyiseen IT-infrastruktuuriisi verrattuna. Autamme sinua sopivan pilvialustan valitsemisessa ja käyttöönotossa (GCP, Azure, AWS). Joskus pilviratkaisut tuottavat kustannussäästöjä lyhyessä ajassa, koska pilvessä resurssit voidaan allokoida resurssitarpeen mukaan. Hyödyt myös pilven tarjoamista data- ja tekoälymahdollisuuksia liiketoiminnassasi.

Teemme pilvimigraatioita olemassa olevista järjestelmistäsi, mikä pitkällä aikajänteellä tuo juostavuutta ja kustannussäästöjä nykyiseen IT-infrastruktuuriisi verrattuna.

Miten onnistut digiprojektissa?

Haluatko saada vinkkejä, miten pääset digiprojektissasi strategisiin tavoitteisiin ja rakennat palvelun, josta asiakkaat pitävät?

Nappaa opas taskuun!
Contact

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
E204503
OpusCapita Solutions Oy

2021 Copyright Elenium Oy
Contact