Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat usealle meistä luontevin tapa asioida. Palvelut ovat siirtymässä yhä useammalla toimialalla mobiiliin ja muuttuvat kovaa vauhtia henkilökohtaisemmiksi ja reaaliaikaisemmiksi. Verkottamalla erilaisia asioita, kuten maksurajapinnan tai vaikkapa IoT laitteita,  voimme luoda mobiilin ympärille aivan uusia palvelukonsepteja.

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi. Designerimme luovat silmiä hivelevän käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi. Valjastamalla analytiikan voit ymmärtää paremmin, miten palveluasi käytetään. Me huolehdimme, että sovelluksen taustajärjestelmät pyörivät, alustayhteensopivuus eri laitteiden välillä toimii ja että palvelusi on saavutettava.

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi. Designerimme luovat silmiä hivelevän käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi.

Miten onnistut digiprojektissa?

Haluatko saada vinkkejä, miten pääset digiprojektissasi strategisiin tavoitteisiin ja rakennat palvelun, josta asiakkaat pitävät?

Nappaa opas taskuun!
Contact

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
E204503
OpusCapita Solutions Oy

2021 Copyright Elenium Oy
Contact