pixel

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat usealle meistä luontevin tapa asioida. Palvelut ovat siirtymässä yhä useammalla toimialalla mobiiliin ja muuttuvat kovaa vauhtia henkilökohtaisemmiksi ja reaaliaikaisemmiksi. Verkottamalla erilaisia asioita, kuten maksurajapinnan tai vaikkapa IoT laitteita,  voimme luoda mobiilin ympärille aivan uusia palvelukonsepteja.

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi. Designerimme luovat silmiä hivelevän käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi. Valjastamalla analytiikan voit ymmärtää paremmin, miten palveluasi käytetään. Me huolehdimme, että sovelluksen taustajärjestelmät pyörivät, alustayhteensopivuus eri laitteiden välillä toimii ja että palvelusi on saavutettava.

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi. Designerimme luovat silmiä hivelevän käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi.

Ota yhteyttä

Kerro lisää tarpeistasi ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste