pixel
28 kesäkuun, 2021 Joonas Jokinen

Lakeuden Etappi ja Elenium ratkaisevat kierrätysalan tulevaisuuden haasteita Seinäjoen uudella RE-pisteellä

Lakeuden Etapin uusi RE-piste Seinäjoella on kokonaan uudenlainen kierrätysaseman palvelukonsepti, jonka avulla yhtiö vastaa kiertotalouden kasvaneisiin kierrätystavoitteisiin ja samalla parantaa palvelua itsepalvelukonseptin avulla. Eleniumin toimesta kehitetyt Android- ja iOS-sovellukset ja taustajärjestelmät mahdollistavat kokonaan uudenlaisen itsepalveluasioinnin Seinäjoen RE-pisteellä.

Mobiilisovellusta ja itsepalvelua hyödyntävät asiakkaat tunnistetaan rekisterikilven perusteella, jolloin aseman alueen puomi avautuu ja kuorma veloitetaan suoraan asiakkaan ilmoittamalta maksukortilta. Paikan päällä personoidut ja havainnolliset opastukset opastavat asiakasta oikealle reitille riippuen siitä, mitä jätelajikkeita asiakas on mobiilisovelluksen kautta ilmoittanut asemalle tuovansa. 

Ei pelkästään kustannussäästöjä vaan myös parempaa palvelua

Eleniumin MaterialPort -järjestelmä ja siihen kehitetyt teknologiat hyödyntävät dataa erilaisista lähteistä ja mahdollistavat aiempaa tehokkaammat ratkaisut jätteen hyödyntämiseen ja sujuvampaan asiakaskokemukseen. Palveluprosessien virtaviivaistaminen vähentää manuaalisia vaiheita ja tekee asioinnista helpompaa. Ratkaisujen avulla ohjataan kuluttaja-asiakkaita lajittelemaan jätteensä etukäteen, mikä edistää nykypäivän kierrätystavoitteiden saavuttamista. 

Elenium on MaterialPort -järjestelmällään edelläkävijä jätehuollon kokonaisratkaisujen tarjoamisessa jätekeskus- ja jäteasemakäyttöön. Kaikki ydintoiminnot löytyvät samasta järjestelmästä ja voidaan integroida monen tyyppisiin kenttälaitteisiin.

Lisätietoja

Henri Haikonen
CEO, Elenium Oy
+358 50 3668772