pixel

Henri Haikonen

Meidän toimitusjohtajamme, Henri, on aina ollut intohimoinen tekniikkaa ja ohjelmistokehitystä kohtaan. Nuorena Siilinjärvellä asuessaan, hän harrasti jalkapalloa, laskettelua ja hiihtoa. Samaan aikaan hän vietti aikaa myös  tietokoneiden kanssa pelaten ja koodaten mm. sanaseikkailupelejä QBasic-ohjelmointikielellä 16 MHz i386-tietokoneella. Hän jatkoi tätä intohimoaan Tampereen Teknillisessä Yliopistossa, jossa opiskeli automaation ohjelmistotekniikkaa pääaineenaan.

Yliopiston jälkeen Henri aloitti uransa yrityksessä, jossa hän pääsi toteuttamaan matkustajainformaatiojärjestelmiä useisiin Euroopassa operoiviin juniin. Hän oli aina innokas oppimaan ja ottamaan vastaan uusia haasteita. Hän päätyi pariksi vuodeksi Hongkongiin kehittämään mainosnäyttö- ja opastusjärjestelmiä, kunnes päätti palata takaisin Suomeen.

Yhdessä Tuomaksen ja Joonaksen kanssa, hän perusti Elenium Oy:n jossa työskenteli ensimmäiset vuodet ohjelmistokonsulttina. Hän oppi miten web-kehityshankkeet toimitetaan laadukkaasti ja miten rakennetaan tehokkaasti suoriutuva tiimi. Yhtiön kasvaessa hän siirtyi kaupallisiin ja hallinnollisiin tehtäviin.

Henrin kyky kuunnella ja sitoutua sovittuihin asioihin ovat tehneet hänestä luotetun henkilön. Työntekijämme tietävät, että he voivat tulla aina hänen luokseen kysyäkseen kysymyksiä tai kertoakseen huolistaan. Henri tunnetaan myös valmiudestaan heittäytyä leikkisäksi erilaisten tempauksien muodossa. Vapaa-ajalla Henri harrastaa epäsäännöllisen säännöllisesti lenkkeilyä, kuntosaliharjoittelua, kalastusta ja ulkoiluilua eri muodoissa.

Nyt Henri jatkaa Eleniumin kasvattamista ja nauttii siitä, että pääsemme ratkomaan asiakkaidemme ongelmia. Hänestä on hienoa nähdä, kun asiantuntijamme kasvavat ammatillisesti saavuttaen lisää onnistumisia. Vauhti ei hidastu vielä lähitulevaisuudessa.

Miten voin auttaa sinua?

Ketterä ohjelmistokehitys

Oletko kiinnostunut ohjelmistokehitykestä? Voin auttaa sinua eteenpäin esittelemällä sinulle sopivan asiantuntijan tai kasaamalla tiimin, jonka avulla pääset toteuttamaan projektin.

Uuden palvelun synnyttäminen

Onko sinulla idea, jota haluaisit päästä toteuttamaan? Autan sinua uuden palvelun synnyttämisessä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Jatkuvat palvelut

Onko sinulla palvelu, jonka ylläpitoon ja kehittämiseen etsit sitoutunutta kumppania? Olemme tehneet useita projekteja, joissa osaaminen siirretään uusille asiantuntijoille. Voimmeko auttaa sinuakin?

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste