pixel
Work

GS1 Finland Oy

Elenium ylläpitää ja jatkokehittää Golli-järjestelmää GS1 Finland Oy:lle

Golli on erityisesti päivittäis- ja käyttötavaratavarakaupan tavarantoimittajille luotu palvelu, jolla saat hoidettua tilausten käsittelyn ja tavarantoimitusten hallinnan kokonaisuudessaan sähköisesti. Golli soveltuu yhtä lailla pienten kuin suurempienkin yritysten tilaus- ja toimitusprosessin tarpeisiin, ja Gollia käyttääkin jo lähes 400 tavarantoimittajaa.

Golli rakennettiin yhteistyössä kaupan keskusliikkeiden kanssa ja on ollut toiminnassa noin nelisen vuotta. Gollin avulla voi muodostaa sähköiset toimitussanomat ja lavamerkinnät sekä myös laskut asiakkaille automaattisesti, jolloin manuaalisen työn ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee. Gollin kautta tulevat toimitukset sisältävät standardien mukaiset SSCC-koodilla varustetun kolliosoitelapun ja rahtikirjan. Palvelun käyttö varmistaa tuotteiden tehokkaan jäljitettävyyden toimitusketjussa.

Elenium on ollut Gollia ylläpitävänä ja kehittävänä kumppanina vuodesta 2019 alkaen. Gollilla on markkinoilla vakiintunut asema ja Elenium auttaa GS1:stä kehittämään Gollista asiakkaitaan vielä paremmin palvelevaa kokonaisuutta. Golli on jo vakiinnuttanut paikkansa kaupan ja tavarantoimittajien välisessä tiedonsiirrossa ja on tärkeä työkalu pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille päästä mukaan kaupan toimitusketjuihin. GS1 kokee tärkeäksi päästä Eleniumin kanssa jatkossakin kehittämään joustavasti uusia ominaisuuksia ja toteuttamaan ratkaisuja kaupan ja tavarantoimittajien tarpeisiin.

"GS1:lle on tärkeää Eleniumin tarjoama turvallinen ja varma järjestelmän ylläpito sekä palvelun häiriötön toiminta. Myös tulevaisuuden kehityshaasteiden kohtaaminen yhdessä Eleniumin kanssa kaupan ja tavarantoimittajien toivomalla tavalla on ollut turvallista. Yhteistyön laatuun sekä yhteistyön poikimiin tulevaisuuden suunnitelmiin olemme GS1:llä olleet erittäin tyytyväisiä."

Anu Lahdenperä, Key Account Manager, Golli
Work

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 29B 8A
33100 Tampere
contact@elenium.fi
+358 400 270 480

Laskutus

Elenium Oy
003726264258
003721291126
Maventa

2021 Copyright Elenium Oy

Tietosuojaseloste